Skip to content
Menu

Изготвянето на проект се свежда до няколко главни етапа:

1. Срещи за уточняване на визия, желани функции, материал, механизми, и други детайли, който бихте искали да имат вашите мебели.

Mebelno Proektirane

 2. Предложение за дизайн и функционалност на вашите мебели – изчертаваме всичко с точни размери, за да знаем дали ще може и как да се позиционират във вашето помещение и спрямо наличните инсталации (контакти, ключове, ВИК и т.н.).

3. Среща за обсъждане на предложените варианти, като избираме вариант или правим комбинация от съществуващите.

4. Представяме ви одобрения за реализация вариант, оразмерен и описан подробно.

Финални щрихи след одобрение на проекта

5. След като сме се спрели на дизайн и вид на мебелите, подбираме цветове и обков, като така финализираме визията. Ако не сте работили с нас по цялостен интериорен проект и смятате, че не може да си представите достатъчно ясно вашите мебели само на чертеж, ние може да ви предложим 3D визуализация. Тя е почти с качеството на снимка на бъдещата мебел. На нея са нанесени цветовете и обкова, които сте избрали. Това прави възможно да видите вашата мебел реално още преди да бъде произведена. Така се спестяват много грешки и недоразумения, който биха възникнали от по-трудно даващите представа 2D чертежи. Изготвянето на визуализация се заплаща отделно от мебелите.

Проектиране на мебели

Една от услугите, които предлагаме е консултация за избор на електроуреди. Ние работим с почти всички марки електро уреди на българския пазар. Можем да изберем заедно най-подходящия за вас уред според зададената от вас ценова категория и изисквания за функции.

Ценова оферта IVN

Ценова оферта

Следващ етап от процеса е изготвянето на ценова оферта. В нея са описани точни размери, материали, обков, механизми, срокове на изработка и доставка, като е приложен и одобрения и подписан проект. Цените ни са с включени изработка, материали, обков, доставка, качване и монтаж. След като сме подписали договор и сте заплатили аванс, започва производството на изделията. В договора е посочена дата за издаване на изделията. Преди това ще се чуем с вас, за да уточним удобни точна дата и час на доставка и стартирането на монтажа. Продължителността на монтажа зависи от сложността на изделията и няма как да бъде фиксирана, но приблизителният срок е предварително упоменат.

Заповядайте да разгледате нашата галерия от снимки, като
това е една малка част от изпълнените проекти, с които се гордеем.