Skip to content
Menu

Изготвянето на работен проект

Работният проект се състой от различни части. Всяка важна по своеми, за да може крайният резултат да функционален за вашето жилище.

Чертежи с позициониране на ВиК инсталация

Точно позициониране на изводи за топла, студена вода, мръсни канали, изводи за бойлер и т.н. Една от често правените грешки е да се изкара вода и мръсен канал зад самата съдомиялна за вграждане. Това води до неприятности при последващото монтиране на мебелите. ВИК специалистът няма защо да мисли за хората след него, той не е обвързан с тях. Вие не сте му казали какво точно и как го искате и съответно той го прави така, както знае и му е удобно. Това се опитваме да избегнем с направата на работни проекти, защото нашата цел е да е удобно на Вас. 

позициониране на ВиК инсталация-01

Чертеж с позициониране и избор на конкретни осветителни тела

Чертежи за точното позициониране на осветителни тела. Определяне на модел и вид на телата. Избор на конкретни модели от конкретни производители. План за това къде да бъдат ключовете към лампите, от къде какво да се пали, дали да бъде с или без димер и т.н.

позициониране и избор на конкретни осветителни тела-01

Чертежи за точното позициониране на електро инсталацията

Видът и положението на изводи на контакти са много важни, за да може всеки извод да е на правилното място за реализирането на проекта. Не впоследствие да се окаже, че таблата на леглото закрива контакта и няма как да се включи нощна лампа или че няма контакт на необходимото място. 

позициониране на електро инсталацията-01-01-01

Чертеж с позициониране и избор на конкретни осветителни тела

Чертежи за точното позициониране на осветителни тела. Определяне на модел и вид на телата. Избор на конкретни модели от конкретни производители. План за това къде да бъдат ключовете към лампите, от къде какво да се пали, дали да бъде с или без димер и т.н.

Чертеж с план на настилки

Чертеж с план на настилки

Избор на конкретни материали. Точни квадратури на необходимите количества. За да гарантираме максимално съвпадения на проект с изпълнение, ще изберем конкретен модел настилка. Ще съобразим избора си с изискванията Ви за ценова категория, както и ще Ви препоръчаме най-подходящата за Вас. Ще Ви разясним разликите между различните модели, фирми и материали, за да можем да направим най-правилния избор.

Разгъвки на стени със специфична обработка или детайли

Това е една особено важна точка от работния проект, която обединява и детайлизира много от предходните. За да може при изработката и реализацията всички детайли да съвпаднат, се правят разгъвки на всяка една от стените на обекта. Наслагват се всички видими полета – мебели, облицовки, окачени тавани, контакти и ключове, изводи за слаботокова инсталация, радиатори и др. Показват се специфични обработки на стените и всичко се оразмерява, за да се види как се наслагват детайлите един спрямо друг.

Чертежи на мебели

Във всяко едно жилище се налага малка или по-голяма част от мебелите да бъде направена по поръчка. Или мястото е специфично или на пазара не може да бъде намерено изделието, което удовлетворява всички поставени от клиента изисквания. Поради тази причина част от услугата, която предлагаме, е проектирането на мебелите. Ще Ви предадем чертежи, по който мебелите Ви да могат да бъдат направени. Чертежи на мебели – в това число визия и цена на готови продукти, заложени във визията на проекта – столове, маси, мека мебел, щори, пердета, сенници и др.

Чертежи на мебели-01

Заповядайте да разгледате нашата галерия от снимки, като това е една малка част от изпълнените проекти, с които се гордеем.